// // // // //

Centar za socijalnu skrb proslavio 40. godišnjicu

 

 

U kinodvorani u Malom Lošinju održana je proslava povodom 40. godišnjice utemeljena Centra za socijalnu skrb Cres-Lošinj.

Ravnateljica Branka Sepčić okupljenima je govorila o povijesti ustanove, ali i aktivnostima na ovom području prije utemeljenja Centra. "Ovo je lijepa prigoda da se prisjetimo puta rasta i razvoja ovog Centra kroz presjek 40-godišnjeg rada ustanove, prisjećajući se lokacija na kojima smo djelovali, radnika Centra - onih koji su prošli i onih koji i dalje rade, a svi su oni zajedno svojim djelovanjem utirali, a i dalje to čine, put razvoja ovoga Centra, a težeći implementaciji i razvoju stručnog, kvalitetnog i nadasve teškog, često nedovoljno vrednovanog, ali plemenitog rada", istaknula je ravnateljica, koja u Centru za socijalnu skrb radi već 32 godine.

Podijeljen je niz priznanja nekadašnjim i sadašnjim radnicima Centra. Na popisu onih kojima su bile namijenjene zahvalnice, bili su Ivanka Perožić, Jadranka Lekić, pok. Anton Deselin, Gordana Borić, Živko Nosil, Biserka Verbanac, Branka Sepčić, Zvonimir Erdelja, Vjekoslav Brusić, Mato Krišković, Dragica Jurlina, Ružica Baumgarten, Mira Anelić, Mirjana Džaja, Ružica Jurčević, Irena Nedić, Ana Dujmović, Dunja Pjević, Hrvoje Sepčić, Dina Drozdek, Kristina Žuškin Tokić, Hrvoje Vidaković, Ana Obradović i Ena Plantak.

Godišnjicu su u pozdravnim govorima čestitali savjetnik ministrice socijalne politike Josip Sarić, gradonačelnici dvaju gradova Gari Cappelli i Kristijan Jurjako, te zamjenica primorsko-goranskog župana Marina Medarić. U programu su nastupili mladi članovi Folklorne skupine "Manfrina" s plesom otoka Suska, te pjevačica Tara Bičević.

(www.otoci.net)

 

 


01 04 2023 . Centar za socijalnu skrb Cres - Lošinj
Izrada SitniStudio